Səhər saat yeddidə zəngli saat çalanda, mən hələ yuxudan oyanmamışam, qaranlıqda əlimi uzadıb telefonumu götürür, ekrandakı işığı süzürdüm, sonra isə bir fincan qəhvə dəmləmək üçün mətbəxə keçirdim, bu mənim ən sevdiyim vaxt idi, şəhər hələ oyanmamışdı, səssizlik içində yalnız mənim qəhvə maşınının səsi və pəncərədən süzülən sərin hava var idi. Amma son bir neçə aydır bu rituala başqa bir şey əlavə olunmuşdu – bir neçə dəqiqəlik oyun, sadə, rahat, məni o gündəlik tələsikdən, işin ağırlığından, problemlərdən uzaqlaşdıran kiçik bir mola. Hər səhər, qəhvəmi içərkən, telefonumda o platformanı açırdım, o oyunu tapırdım, fırlanmalara baxırdım, bəzən qazanırdım, bəzən uduzurdum, amma bu mənim üçün önəmli deyildi, çünki bu bir neçə dəqiqə mənə güc verirdi, mənə o günə başlamaq üçün enerji verirdi, bu mənim kiçik səhər ritualım idi, özümə ayırdığım vaxt. O oyunun adını çoxları bilir, bəziləri onu sevir, bəziləri isə qorxur, amma mən onu özüm üçün kəşf etdim, o günlərdə ki, hər şey darıxdırıcı idi, işdə layihələr uğursuz gedirdi, müdir narazı idi, həmkarlar dedi-qodu edirdi, mən isə bir növ sığınacaq axtarırdım. Bir gün internetdə gəzərkən bu oyunun adına rast gəldim, bir neçə video izlədim, insanların necə oynadığını, necə həyəcanlandığını, necə qazandığını gördüm, maraqlandım, düşündüm ki, bəlkə bu mənə də yaxşı gələr, həmin gün qeydiyyatdan keçdim, platformaya daxil oldum, oyunu tapdım, o vaxt hələ bilmirdim ki, bu mostbet aviator login
https://swaggerofthievesfilm.com adlanır, sadəcə oynamağa başladım, kiçik məbləğlərlə, qorxaraq, amma həyəcanla.
Həftələr keçdikcə bu oyun mənim həyatımın bir parçası oldu, hər səhər eyni saatda, eyni ritual, eyni qəhvə, eyni oyun, bu mənə o gündəlik dəlişmədən, o kaosdan qaçmağa imkan verir, sanki beynim sıfırlanır, mən daha aydın düşünürəm, daha yaxşı qərarlar verirəm, işdə daha məhsuldaram, ailəmlə daha mehribanam, bu necə mümkündür, düşünürəm, bəlkə də bu sadəcə o an özümə ayırdığım diqqətdir, bəlkə də bu oyunun özünün bir sehridir, amma mən bunu hiss edirəm, bu mənə yaxşı gəlir. Bir gün, səhər ritualı zamanı, mənə böyük bir qazanc gəldi, o qədər böyük idi ki, əlimdəki qəhvə stəkanı yerə düşdü, qəhvə yayıldı, amma mən vecimə deyildi, çünki ekrandakı rəqəmlər mənim bütün diqqətimi çəkmişdi, mən bir neçə ayın maaşını bir dəfəyə qazanmışdım, otaqda fırlanmağa başladım, qışqırdım, arvadım qaçıb gəldi, dedi nə olub, mən ekranı göstərdim, o da sevincdən ağladı, çünki bu pul bizim üçün böyük bir xoşbəxtlik idi, borclarımızı bağlaya bilərdik, uşaqların təhsilini təmin edə bilərdik, və ən əsası, mən özümə inamımı qaytarmışdım, özümü yenidən faydalı, güclü, qadir hiss edirdim.
O qazancdan sonra mən həyatıma yenidən baxdım, anladım ki, bu oyun mənə təkcə pul qazandırmadı, mənə bir vərdiş qazandırdı, bir intizam qazandırdı, özümə vaxt ayırmağı, özümü dinləməyi, özümə inanmağı öyrətdi, çünki bu oyunda ən vacib şey tələsməmək, səbirli olmaq, öz qərarına etibar etməkdir, bu dərsləri mən həyatımda da tətbiq edirəm, indi işdə çətin qərarlar verəndə düşünürəm ki, bu oyundakı kimi, səbirli ol, gözlə, doğru anı tut, tələsmə, çünki həyat da bir oyundur, sadəcə fərqli qaydaları var. Mən indi hər səhər o ritualı davam etdirirəm, amma artıq o qədər həvəsli deyil, daha soyuqqanlı, daha intizamlı, çünki öyrənmişəm ki, əsl qələbə pulda yox, o pulun sənə verdiyi rahatlıqda, azadlıqda, ailənin yanında ola bilmək bacarığındadır. Və mən hərdən dostlarıma bu hekayəni danışanda, onlar məndən soruşurlar ki, bəs bu oyun nədir, hardadır, mən onlara deyirəm ki, mən hər səhər mostbet aviator login edirəm və bu mənim günümə başlamaq üçün ən yaxşı yoldur, çünki bu mənə enerji verir, mənə güc verir, mənə inam verir, bu mənim kiçik səhər sehrimdir. Bu ifadə mənim üçün sadəcə bir giriş proseduru deyil, o mənə bir başlanğıcı, bir ilk addımı, bir cəsarəti xatırladır, o mənə göstərir ki, hər yeni gün yeni bir fürsətdir, yeni bir şansdır, yetər ki, sən o şansı görmək istəyəsən, yetər ki, sən o fürsəti dəyərləndirə biləsən, mən bunu bacardım, və bu gün buradayam, xoşbəxt, sağlam, güclü.
İndi, o ilk səhərdən bir il keçir, mən artıq o yorğun, stressli, bezgin adam deyiləm, mən özümü dəyişmişəm, həyatımı dəyişmişəm, işimi dəyişmişəm, indi daha rahat, daha xoşbəxt, daha azad bir insanam, çünki başa düşmüşəm ki, həyat yalnız iş-güc deyil, həyat həm də özünə vaxt ayırmaqdır, özünü sevməkdir, özünü dinləməkdir, və mən bunu hər səhər o bir neçə dəqiqədə öyrənmişəm, o qəhvə, o oyun, o ritual, mənə həyatı yenidən kəşf etməyi öyrətdi. Mən bu gün xoşbəxtəm, çünki bilirəm ki, sabah səhər yenə oyanacağam, qəhvəmi dəmləyəcəyəm, platformanı açacağam, bir neçə dəqiqə oynayacağam, sonra isə günümə başlayacağam, enerjili, inamlı, xoşbəxt, çünki bu mənim kiçik ritualımdır, mənim səhər sehrimdir, mənim özümə verdiyim hədiyyədir, və mən bu hədiyyəni heç vaxt itirməyəcəyəm, çünki o mənə həyatı sevməyi öyrətdi, hər anın qədrini bilməyi, gülümsəməyi, rahatlamağı, və ən əsası, özünə inanmağı, və mən bu gün inanıram, öz gücümə, öz qərarıma, öz seçimimə, çünki bu seçim məni bu günə gətirdi, bu xoşbəxtliyə, bu azadlığa, bu sevgiyə, və mən minnətdaram, hər səhərə, hər qəhvəyə, hər oyuna, hər qazancla, hər uduzqayla, çünki hamısı mənim hekayəmin bir hissəsidir, mənim həyatımın bir parçasıdır, mənim kimliyimin bir tərkib hissəsidir.